در گفتگو با آنا عنوان شد؛
شب قدر، تجلی پرتو الهی در عالم
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: شب قدر تجلی پرتو الهی در عالم است که رحمت خاص آن شامل بندگان مؤمن و سرشار از سلامت و رحمت است.

نقی سنایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بابل با تسلیت شهادت حضرت علی علیه‌السلام درباره فضیلت‌های شب قدر گفت: شب قدر، شبی بافضیلت بوده و بهترین اسرار الهی در آن نهفته است. نزول قرآن از وقایع و حوادث عظیم شب قدر بود تا بشر را از گمراهی نجات دهد.

وی تأکید کرد: اگر همه ماه‌ها (محرم، ذی‌القعده، ذی‌الحجه، شوال و ...) برای ماه مبارک رمضان آفریده‌ شده باشند و اگر ماه‌های رجب و شعبان، مقدمه‌ای بر سیر ملکوتی ماه رمضان باشد، این ماه، خود مقدمه‌ای بر شب قدر است؛ چنان‌که امام صادق(ع) فرموده است:«قَلبُ شَهرِ رَمَضانَ لَیلَةُ القَدرِ» قلب ماه رمضان، شب قدر است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با بیان اینکه فضلیت و برکات شب قدر بسیار باارزش و زیاد است، افزود: برکت یعنی زیادت و رشد، خیر ثابت، چیزی که از جانب خدا باشد و برکات یعنی خیرهای دارای رشد و افزایش، معنای اصلی آن ثبوت، امن، اطمینان و آرامش است، پس هرکسی در این شب با خلوص، ایمان و تقوای بیشتر عبادت کند از فیوض آن بهتر بهره‌مند‌ می‌شود.

سنایی اطاعت را از دیگر عوامل برکات دانست و بیان کرد: برای بهره‌وری آحاد مردم از جمله دانشگاهیان فرهیخته، برکات شب قدر را با توجه به بیان پیامبر اسلام(ص) درباره ماه مبارک رمضان که ماه خداست و دارای برکت و رحمت است، می‌توان این‌گونه تبیین کرد؛ شب قدر، شب نزول دفعی قرآن کریم، شبی مملو از خیر و رحمت الهی بوده و صاحب شب قدر، حضرت حجت‌بن‌الحسن‌المهدی(عج) است و تقدیر امور در محضر شریف ولی‌عصر(عج) انجام می‌‌شود.

وی اظهار کرد: شب قدر دارای  آداب و  اعمال و تکالیف  بوده که مقدمه  رسیدن مؤمن به وصال محبوب است، شب وصل به خداوند عالم که لازم است از صاحب این شب امام زمان(عج)، شهید محراب این شب‌ها مولی‌الموحدین امیرالمؤمنین (ع) بهره کافی را برد.

1398/03/05